Ben je op zoek naar een basiscursus naaien, dan ben je hier op de juiste plek. Je start met het leren omgaan van je naaimachine, als dat nodig is.
Afhankelijk van je wensen om in de toekomst te gaan maken, gaan we samen op zoek naar een passend eenvoudig eerste werkstukje.
Wij begeleiden je van het begin tot het eind met het maken van je werkstuk. De groepjes zijn dusdanig klein dat voldoende aandacht gewaarborgd is in alle groepjes.

Naaien is het niet zo moeilijk als dat het misschien lijkt. Je moet gewoon beginnen. En dat doe je met
een basiscursus ‘Naaien voor beginners’.

Je volgt naailes in kleine groepjes met een streven van 6 personen per groep. Eén cursusreeks bestaat telkens uit 10 lessen van 3 uur.

CURSUSDATA?

De cursus gaat door vanaf 4 inschrijvingen. We geven de naaicursus op de volgende momenten:

Wij begeleiden je van het begin tot het eind met het maken van je kledingstuk, of accessoire.

Beginners en gevorderde leerlingen zitten bij elkaar in de groep. Je werkt op je eigen niveau en doet je eigen ding.

Is het nodig om bestaande patronen aan te passen, dan zullen wij je daar in begeleiden.

Er is een reserve naaimachine aanwezig, waar je gebruik van mag maken, als je op dat moment (nog) niet in het bezit bent van een eigen naaimachine.

Prijs?

De prijs per persoon per cursus bedraagt €50,00. Bij jouw inschrijving vragen we een voorschot van €15 per reeks. Dit verzekert jouw plaats en wordt bij annulatie als administratieve kost aanschouwd. Ben je ingeschreven en kan je toch niet de nodige tijd vrijmaken? Breng ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte!